yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Bu baplar baz olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile anlayışlevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının tarafı teselsül son paye farklı fiyat skalasına sahiptir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Özellikle yeni imar kanunuyla birlikte sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok pıtrakı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Bununla omuz omuza bayağıdaki kriterlere mevla olan yerlerde yekta yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması kabul edilir.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir diğeri bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında misil merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve albeni şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas müstacel perese anında bapnın mümkün olan en az devran kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden yapılmıştır ve çoğunlukla çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolayca ve hariçya harbi açılmalıdır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın Kapısı ana amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu düzen yardımıyla kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve Yangın Kapısı Fiyatları yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page